Trebate pomoć na društvenim mrežama? Na pravom ste mjestu

U današnjem digitalnom dobu, vizuelni identitet vašeg biznisa je prva stvar koju potencijalni klijenti i kupci primijete. A istovremeno, kreiranje sadržaja zna biti naporno svaki dan, a i poprilično skupo, zar ne? Naša misija je da vam pomognemo sa grafikama i idejama za vaše lakše poslovanje. Sa paketom od 12 personalizovanih grafičkih objava, kad bi objavljivali svako drugi dan po objavu imate skoro mjesec dana da se posvetite nekoj drugoj obavezi ili sebi priuštite dodatni odmor. 

za koga je ova usluga namjenjena?

Predstavljamo rješenje koje vašem digitalnom identitetu daje lični pečat, a vama dragocjeno vrijeme nazad. Naša usluga je osmišljena za influencere, hobiste, preduzetnike i poslovne timove svih veličina, koji žele da se istaknu u online svijetu bez da žrtvuju sate dizajnirajući sadržaj.

 

Bilo da ste na početku svog poslovnog putovanja ili tražite način da osvježite vašu online prisutnost, naše personalizovane grafičke objave nude jednostavan način da vaša poruka dopre do ciljane publike.

A ko smišlja sadržaj?

Sadržaj za vaše personalizovane grafičke objave kreira naš tim iskusnih dizajnera i stručnjaka za digitalni marketing, koji pažljivo analiziraju vaš brend, ciljeve i ciljanu publiku. Radimo u saradnji s vama kako bismo osigurali da svaka objava odražava vašu jedinstvenu poslovnu poruku i viziju, dok istovremeno privlačimo i angažujemo vašu idealnu klijentelu.

 

Naš cilj je da vaš sadržaj ne samo izgleda profesionalno, već da i rezonuje sa vašom publikom, podstičući interakciju i izgradnju odnosa s klijentima.

A koja je veličina grafika?

Veličina grafičkih objava prilagođava se prema specifičnim zahtjevima i standardima različitih društvenih mreža kako bi osigurali optimalnu vidljivost i angažman.

Tipično, dizajni se kreiraju u jednom od slijedećih dimenzija:

  • Za Instagram postove: 1080 x 1080 piksela (kvadrat) ili 1080 x 1350 piksela (portret).
  • Za Facebook postove: 1200 x 630 piksela za optimalni prikaz na News Feedu.
  • Za LinkedIn postove: 1200 x 1200 piksela (kvadrat) ili 1200 x 628 piksela (horizontalni format).

    Prilikom popunjavanja upitnika koji ćemo vam poslati ćete izabrati dimenziju koju želite.

Kako dalje?

Da biste zaključili ovu ekskluzivnu ponudu i započeli suradnju sa nama, slijedite ove jednostavne korake:

Korak 1: Kupite paket
Započnite tako što ćete kupiti  paket. Naša jedinstvena usluga na tržištu zahtjeva strukturiran pristup, zbog čega inicijalna kupovina postavlja osnovu naše saradnje. Sa vašom narudžbom, dobijate personalizovani kod koji vas identifikuje kao klijenta, osiguravate svoje mesto u rasporedu našeg grafičkog tima, i omogućujete nam da zaronimo u kreiranje vaših grafičkih objava.

Korak 2: Podijelite Informacije o Vašem Biznisu
Nakon kupovine, poslat ćemo vam upitnik kako bismo skupili sve potrebne detalje o vašem poslovanju. Ovdje ćete imati priliku podijeliti vaše poslovne ciljeve sa nama, reeći nam više o vašoj ciljanoj publici, i pojasniti nam poruku koju želite prenijeti vašim pratiocima. Tu je i prostor za upload vašeg logotipa, paleta boja i bilo kojeg drugog elementa koji vaš brend čini prepoznatljivim.

Korak 3: Pregledajte i Odobrite prijedloge
Naš dizajnerski tim će kreirati grafike vaših personalizovanih objava i poslati ih vama na pregled. Imat ćete priliku dati svoje mišljenje i zatražiti eventualne izmjene prije finalizacije.

Korak 4: Pokrenite Svoju Kampanju
Kada odobrite konačne dizajne, šaljemo vam sadržaj na email. Objavljujte sadržaj onda kad to želite i gledajte kako vaša online prisutnost cvjeta. Mi imamo opciju da. objavljujemo i optimiziramo za vas, ali ta usluga nije uključena u ovaj paket. Ukoliko želite i tu uslugu, zamolićemo vas da nas kontaktirate ovdje.

Ne propustite ovu priliku da unaprijedite svoj digitalni marketing.